Ветроходен катамаран Lagoon 400S2

Плаване Гръцки острови 2020

В крайната цена на офертите са включени:

Пълен екипаж – капитан, помощник капитан и стюардеса;
Гориво;
Пристанищни такси;
Почистване.

Първи маршрут:
Созопол - Босфор - Споради - Атина
8 нощувки (23 май – 31 май)

 

23.05.2020 (събота)

15:00 Настаняване на катамарана.*

16:00 Отплаване от Созопол за Царево (20 мили, 3 часа).

19:00 Влизане в Царево за контрола (1 час).

20:00 Отплаване от Царево за Босфор (80 мили, 12 часа). Нощен преход.

 

24.05.2020 (неделя)

8:00 Влизане в Босфор (16 мили, 2.5 часа).

10:30 Излизане от Босфор и плаване през Мраморно море (110 мили, 17 часа).

 

25.05.2020 (понеделник)

3:30 Влизане в Дарданели (44 мили, 6 часа).

9:30 Излизане от Дарданели, плаване през Егейско море до о-в Лимнос, пристанище Мирина (66 мили, 9 часа).

18:30 Приставане в Мирина, разходка, вечеря, нощувка в Мирина.

 

26.05.2020 (вторник)

През деня – плаж и разходка в Мирина, зареждане с провизии и гориво, привечер панорамна разходка до замъка, вечеря.

23:00 Нощно плаване до о-в Алонисос (68 мили, 11 часа).

 

27.05.2020 (сряда)

10:00 Пристигане в залив Фиракос (Геракас) на о-в Алонисос, почивка на котва, закуска.

11:00 Плаване около о-в Алонисос (пещерите, плаж, заливи), обяд в Стени Вала.

16:00 Приставане на котва в залив Милиа.

18:00 Разходка с дингито до Патитири, качване до стария град, вечеря в Патитири или на катамарана в залива. Нощувка в залива на котва.

 

28.05.2020 (четвъртък)

11:00 Плаване до източния бряг на о-в Скопелос, където е заливът с църквата от филма Мама Мия (13 мили, 2 часа).

16:00 Плаване до пристанище Скопелос (6 мили, 1 час), приставане в пристанище Скопелос, разходка в градчето, вечеря, нощувка

 

29.05.2020 (петък)

08:00 Плаване до о-в Скирос (45 мили, 7 часа).

15:00 Приставане в Скирос, разглеждане на селището, вечеря.

22:00 Отплаване за Атина (205 мили, 19 часа).

 

30.05.2020 (събота)

17:00 Пристигане в Атина. Приставане в марина Алимо, нощувка.

 

31.05.2020 (неделя)

Напускане на катамарана.

 

Цена: 1560 евро за двойна каюта /780 евро на човек/ за 8 нощувки.

 

*Клиентите сами организират своя трансфер от/до катамарана.

Втори маршрут:
Атина - Коринтски канал - Йонийски острови
7 нощувки (31 май – 07 юни)

 

31.05.2020 (неделя)

16:00 Пристигане в Атина, марина Алимо*. Настаняване на катамарана, вечеря, нощувка.

 

01.06.2020 (понеделник)

08:00 Отплаване от Атина за Итеа (75 мили, 12 часа).

По време на плаване, пускане на котва в островни заливи. Преминаване на Коринтския канал.

Късно през нощта пристигане в Итеа, нощувка.

 

02.06.2020 (вторник)

Преди обяд разходка до Делфи (вторият по големина археологически комплекс след Акропола).

По обяд отплаване за о-в Закинтос (93 мили, 15 часа).

 

03.06.2020 (сряда)

Рано сутринта пристигане на о-в Закинтос.

Обиколка на острова с пускане на котва в живописни райони за гмуркане и почивка.

Нощувка на о-в Закинтос в марина или залив на котва.

 

04.06.2020 (четвъртък)

Отплаване за о-в Кефалония (40 мили, 6 часа).

През деня, по време на плаване, пускане на котва в заливи за водни забавления и почивка.

Нощувка в пристанище Фискардо.

 

05.06.2020 (петък)

Отплаване за о-в Итака (12 мили, 2 часа).

През деня, по време на плаване, пускане на котва в заливи за водни забавления и почивка.

Нощувка в пристанище Вати или в залив на котва.

 

06.06.2020 (събота)

Отплаване за о-в Меганиси.

През деня, по време на плаване, пускане на котва в заливи за водни забавления и почивка.

Нощувка в марина или залив на котва.

 

07.06.2020 (неделя)

Отплаване за о-в Лефкада (10 мили, 2 часа).

При приставане в Левкада, напускане на катамарана.

 

Цена: 1900 евро за двойна каюта /950 евро на човек/ за 7 нощувки.

 

*Клиентите сами организират своя трансфер от/до катамарана.

Трети маршрут:
Северни Споради и Йонийски острови
6 нощувки (07 юни – 13 юни)

 

07.06.2020 (неделя)

Настаняване на катамарана*. Нощувка на о-в Лефкада.

 

08.06.2020 (понеделник)

06:00 Плаване до о-в Корфу (65 мили, 11 часа).

По време на плаването, пускане на котва за почивка и морски развлечения.

Нощувка на о-в Корфу в пристанище или в залив.

 

09.06.2020 (вторник)

о-в Корфу – Обиколка на острова, вхърляне на котва в заливи за морски развлечения и почивка.

Нощувка на о-в Корфу в марина или в залив на котва.

 

10.06.2020 (сряда)

о-в Паксос. Обиколка на острова, хвъляне на котва в заливи за морски развлечения и почивка.

Нощувка на о-в Паксос в марина или в залив на котва.

 

11.06.2020 (четвъртък)

о-в Антипакси. Обиколка на острова, хвърляне на котва в заливи за морски развлечения и почивка.

Нощувка на о-в Антипакси в марина или в залив на котва.

 

12.06.2020 (петък)

Сутринта отплаване за о-в Кефалония (Фискардо) (45 мили, 7 часа).

По пътя морски развлечения.

Нощувка във Фискардо.

 

13.06.2020 (събота)

Отплаване за о-в Лефкада  (25 мили, 4 часа).

След обяд приставане в марина Лефкада.

Напускане на катамарана.

 

Цена: 1800 евро за двойна каюта /900 евро на човек/, 6 нощувки.

 

*Клиентите сами организират своя трансфер от/до катамарана.

Четвърти маршрут:
Йонийски острови - Споради - Созопол
12 нощувки (13 юни – 25 юни)

 

13.06.2020 (събота)

Настаняване на катамарана*, нощувка в Лефкада.

 

14.06.2020 (неделя)

О-в Итака. Обиколка на острова, пускане на котва в заливи за морски развлечения и почивка.

Нощувка в марина или залив на котва.

 

15.06.2020 (понеделник)

О-в Кефалония. Обиколка на острова, пускане на котва в заливи за морски развлечения и почивка.

Нощувка в марина или залив на котва.

 

16.06.2020 (вторник)

12:00 Отплаване за Коринт (115 мили, 19 часа).

 

17.06.2020 (сряда)

09:00 Влизане в Коринтския канал.

Плаване до о-в Агина (26 мили, 5 часа). Нощувка в Агина.

 

18.06.2020 (четвъртък)

Разглеждане на о-в Агина, пускане на котва в заливи за водни забавления и почивка.

След обяд отплаване за о-в Скирос (140 мили, 20 часа).

 

19.06.2020 (петък)

Около обяд приставане в марина Скирос.

След обяд разглеждане на стария град и замъка.

Нощувка в марина Скирос.

 

20.06.2020 (събота)

06:00 Отплаване за о-в Алонисос (30 мили, 5 часа).

Разглеждане на о-в Алонисос, морски пещери, Стени Вала.

Нощувка в Патитири, вечеря в стария град.

 

21.06.2020 (неделя)

О-в Скопелос, разходка до живописната църква от филма Мама миа.

Вечерта отплаване за о-в Лимнос (5 мили, 12 часа).

 

22.06.2020 (понеделник)

Сутринта пристигане в Мирина (о-в Лимнос).

Почивка, разходка, разглеждане на замъка.

Нощувка в Мирина.

 

23.06.2020 (вторник)

10:00 Отплаване за България (66 мили, 9 часа до Дарданели).

19:00 Влизане в Дарданели (4 мили, 6 часа).

През нощта излизане от Дарданели, плаване през Мраморно море до Босфор (110 мили, 17 часа).

 

24.06.2020 (сряда)

19:00 Влизане в Босфор (16 мили, 3 часа).

22:00 Излизане от Босфор, плаване до Царево (80 мили, 12 часа).

 

25.06. 2020 (четвъртък)

10:00 Пристигане в Царево (контрола 1 час).

11:00 Отплаване за Созопол (20 мили, 3 часа).

14:00 Пристигане в Созопол.

Напускане на катамарана.

 

Цена: 2000 евро за двойна каюта /1000 евро на човек/, 12 нощувки.

 

*Клиентите сами организират своя трансфер от/до катамарана.

Резервирай сега
Обадете ни се и резервирайте вашето приключение на борда на нашата красива и луксозна яхта.

+359 899 868 976
adventure@blackseacat.com